Kezdőoldal » Otthon » Kert » MTD 46 fűnyíróról mi a vélemén...

MTD 46 fűnyíróról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Az MTD márka tényleg nem megbízható?

2016. máj. 3. 19:21
 1/10 anonim ***** válasza:

MTD márkás gépet még az udvaromba sem engednék behozni.

Ezzel mindent elmondtam .Nem csak a gyártott termékről ,de a cégről is megvan a véleményem .Nem vásárló barát ,az bíztos .

2016. máj. 3. 19:27
 2/10 A kérdező kommentje:
és a MTD SMART 46 PB benzines fűnyíró B&S, ebben Briggs&Stratton motor van.?
2016. máj. 3. 19:50
 3/10 anonim ***** válasza:
61%
Meg néztem egy képet Briggs motor van benne ha jól láttam. A motorral így nem lesz bajod. De Mtd-t sose szabad venni mert egy hulladék. Én egyszer vettem persze olcsóbbat gagyi motorral . 3 éves és döglődik. És nem csak a motorja lehet rossz. Amit én vettem egyszerűen gyárilag összerakhatatlan volt. A fogantyú részét nem lehetett normálisan a fűnyíróhoz erősíteni. Nyiklott nyeklett. Förtelem . Némi fúrás csavarozás később hegesztés után hoztuk használható állapotba. Röviden én nem ajánlanám.
2016. máj. 3. 20:14
 4/10 A kérdező kommentje:

én konkrétan ezt néztem ki magamnak:

[link]

nem tudom ennyiért egéri e ?

2016. máj. 3. 20:22
 5/10 anonim ***** válasza:

Lehet hogy az,de meg kell nézni ki volt a gyártója .

Lehet hogy Made in China .

2016. máj. 3. 20:46
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Mi meg már konkrétan megmondtuk hogy ne vedd meg de téged nem érdekel. Hát akkor vedd meg de akkor meg miért kérzél tanácsot. Bár nekem lett volna annyi eszem hogy tanácsot kérjek mielõtt megvettem azt a sz.rt.
2016. máj. 3. 21:08
 7/10 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem válaszolók véleményéhez. Nem éri meg. Inkább tegyél hozzá az árához egy keveset, és vegyél normális fűnyírót. Az egész szaron a motor, ami ér valamit, de az is csak azért, mert nem az mtd gyártja. A többi része kuka.
2016. máj. 3. 22:10
 8/10 A kérdező kommentje:
Akkor milyen márkát ajánlanátok, vagy ha bevált valakinek valamelyik fűnyíró akkor az leírhatná pontosan a nevét.
2016. máj. 4. 13:27
 9/10 anonim ***** válasza:
Itt van pl ez a Husqvarna leányvállalata gyártja ha az mtd- ki leheli a lelkét ilyet veszek én is : [link]
2016. máj. 4. 13:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem hasonló van Partner néven, mint amit az előttem író belinkelt. Az is Husqvarna csoport tagja. A motor BridgeStrattion, viszont rá van téve egy masszív acélvázra, normálisan rögzített, és stabilan állítható kerekekkel, erős, és könnyen állítható fogantyúval (vagy nyél, vagy nem tudom minek hívják ezt a fűnyíróknál). A váz nem tekeredik, mint az mtd-knél, a nyél nem nyetlik, és törik el, mint a volt mtdmnél két hónapos korában, a kés erős anyagból van, nem görbül el, ha véletlenül vakondtúrást lát, stb stb stb... Nekem is volt szerencsém anno az mtd szutyokhoz, ráadásul a "sajátmárkás" trox vagy milyen motorral szerelve, ami szintén egy kalap szar volt. Nos, nem sírom vissza azt az időszakot.
2016. máj. 4. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!