Kezdőoldal » Otthon » Kert » MTD Smart 51 BO Thorx 35...

MTD Smart 51 BO Thorx 35 motorral felszerelt fűnyíróba jó a MOL Dynamic Garden 4T 30/40 motorolaj?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 28. 21:00
 1/3 anonim ***** válasza:
38%
Annak a sz.rnak mindegy. Nekem is olyan van. Hulladék egy szerkezet
2016. ápr. 28. 21:30
 2/3 A kérdező kommentje:
Pont ma vásároltam egy ilyet.. Kifejtenéd kicsit bővebben hogy mi a probléma vele?
2016. ápr. 28. 21:34
 3/3 anonim ***** válasza:
53%
Az hogy az enyémet máúj korában nem lehetett rendesen össze rakni se mer a z a rész amit fog az ember lötyogott végül meg kellett hegeszteni. A motorja eszi az olajat és már gyenge is. Az alapjáratot fel kellett venni hogy ne fogja le a fû a motort. És pár éves gép ellenben az elõzõ Briggs motoros húsz évet ment. Sajnos késõn tudtam meg hogy Mtd-t nem szabad venni. A komolyabb fûnyírójukba az Mtd is Briggs motort tesz azok bizonyára jobbak. Amikor elõször vittem a helyi szerelõhöz lesajnált mikor a gépet meglátta azt mondta : Lecserélted a Briggs motort erre a sza..a? Hát igaza volt .
2016. ápr. 29. 05:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!