MTD Smart 51BO benzines fűnyíró mennyire jó szerintetek, mert akciós a tescóba csak 28k most?
Én minden MTD terméket nagy ívben kerülök .
Elég volt egyszer megszívni vele .Mit gondolsz miért 28 ?
Miért ezt akciózzák le ? E kérdésekre is tudnám a választ .
Marhaság aki leszólta ! Nekem évek óta van és elég nagy területet nyírok és kifogástalanul működik. Nagyon gazdaságos ezzel a motorral, ráadásul talán a legolcsóbb. A korábban használt, más fajtákhoz képest a töredékét fogyaszt, még az MTD Briggs motorosnál is gazdaságosabb. Egy sima fűnyíró extrák nélkül és ezért igénytelen. Csak használat után tisztítsd meg és rakd el száraz helyre és kész. Ősszel ürítsd ki a tankot és tavaszi első használatkor friss benzinnel, megszivatva használhatod is.
Használtam rengeteg fajtát, márkát (50 év alatt önjárót, kistrktorost, mulcsozóst stb., de nem éri megvenni.)de ebben az árban ez tökéletesen megfelel
Azt azért tegyük hozzá, hogy csak sík terepre alkalmas!
Annak ellenére, hogy 4 ütemű NEM olajszivattyús, hanem szóró olajzású! Ha nem kap kenést rövid távon búcsút lehet neki mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!