Ez a fűkasza jó kis területre? Kb: 200 méter hosszú és 20 méter széles a terület gyümölcsfákkal, egyenetlen talaj! Ha mégse éri meg akkor írjatok egy másik gépet kb 45000ft-ig és garanciával ha lehetséges. Itt a fűkasza a neve: MTD SMART BC 52.
Az MTD-t sokkal többen szidják, mint dicsérik. Amit neked adnának, ahhoz nagy valószínűséggel kizárólag kínai kéz ért csak.
Akkor már az itt sokat emlegetett Demon-t vedd, az jobb minőség. Írd be a gugliba, és válassz.
Az udvaromba sem engedném letenni,még ha ingyen adnák is .
Jól meg szivtam az MTD fűkaszával,mikor 4 hónap használat után totál káros lett,annyit mondtak az eladóhelyen ,és a szervizben is ,mit akarok én ennyi pénzért ? Ez csak hobbigép,garancia nem érvényes rá,csak addig amig kihozod az üzletből .Mindig az olcsó a drága .
Én a Murayama márkát ajánlanám,igaz ez duplája .Tök japán,és abszolút könnyű is .Nem mindegy mekkora súlyt akasztasz magadra .Mindent adnak hozzá,ahogy a nagy márkás kaszákhoz .Nekem is egy szervizben ajánlották,az MTD útán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!