Kezdőoldal » Otthon » Kert » Erre milyen szórófejet vegyek?

Erre milyen szórófejet vegyek?

Figyelt kérdés

Erre jó minden szórófej? Sajnos, 1 éve van meg ez a flexibilis locsoló cső, de sajnos a végén lévő szórófej megadta magát, így az ment a kukába. Erre tudok bármilyen szórófejet venni, vagy hogy van ez ? Sajnos nem értek ehez, linket elfogadok a termékről, ahol tudok venni szórófejet ehez. Így néz ki a tömlő vége :

Képet csatoltam :

[link]

[link]

[link]

2016. ápr. 21. 09:32
 1/4 anonim ***** válasza:

-Kell egy ilyen csatlakozó:

[link]

-Abba meg bármilyen kézi locsolófej belemegy:

2016. ápr. 21. 10:28
 2/4 A kérdező kommentje:
Ertem, de ezt a muanyag valamit, hogyan rakom ra erre a fenyes cuccra?
2016. ápr. 21. 10:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Abban a fényes réz cuccban van egy belső menet. Ez vagy 1/2 colos(kb.20mm. átmérőjű) vagy 3/4 colos(kb.25mm-es). Ezt én a képről nem tudom megállapítani!

Ebbe kell belecsavarni ezt, ha 1/2colos:

[link]

..vagy ezt, ha 3/4colos a menet:

[link]

2016. ápr. 21. 12:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Van egy csomó olyan szórófej, aminek a végén menet van.

Erről pl. letekered a gyorscsatlakozó idomot, és a helyére fel tudod csavarni a slagod csatlakozóját.

[link]

Csak az a lényeg, hogy a menet megegyezzen. (Szerintem a tiéd 3/4-es.)

Ha még nem vitték el a kukát, akkor halászd ki a régit, és a boltban hasonlítsd össze a meneteket. Ha elvitték, akkor mérd meg a csatlakozódat, mert boltba slagot behúzni kínos... :)

2016. ápr. 21. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!