Hogy lehet, hogy elültetem közel 50 gyümölcsfát mind megfogta, ültetem 100 tö szölőt annak meg a fele?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 9. 08:36
1/5 A kérdező kommentje:
Ki se fakadt
2016. ápr. 9. 08:37
2/5 anonim válasza:
A szőlőt be szokták takarni, hogy egyáltalán nem látszik ki a földből és a föld alól kell az új hajtásnak kibújni, úgy láttam a szüleimtől. Nem olyan egyszerű a szőlővel, a metszése is elég bonyulult.
3/5 Shai-Hulud válasza:
elültetem = elültettem
ültetem = ültettem
tö = tő
szölőt = szőlőt
Szerintem egyszerűen csak elborzadtak a szőlőtőkék.
4/5 anonim válasza:
Még várjál azért hátha ki fakad. Én már kétszer ültettem 60 tő gyökeres vesszőt ugyan oda de nem marad meg. Rejtély. Kékfrankos volt biztos nem tetszik neki a talaj.
5/5 anonim válasza:
Csak hogy írjak pár lehetőséget így, hogy nem mondtál semmit a körülményekről:
1. A szőlőt elfelejtetted ültetés után beiszapolni.
2. Rosszul tároltad ültetés előtt, mondjuk vízben áztattad napokig, ettől elhalt soknál a gyökér.
3. Az oltványtermelő tárolta rosszul, és kiszáradt nála.
4. A termelő agyonműtrágyázta, nem értek be a vesszők, elfagyott.
5. A szőlő helyén sok a pajor, elrágták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!