Szerencsebambuszról kérdés?
Figyelt kérdés
Igen, elolvastam, amit a google kiadott találatnak, de két dolog nem tiszta.
Először is azt írta, hogy a csapvizet nem bírja, lágy vizet kell neki adni. Ez mit jelent? Ha kint hagyom állni pár napig a csapvizet, az jó?
Kettő: azt is írta, hogy egy idő után át lehet ültetni virágföldbe. Most ugye kavicsok között van, csak vizet kap. Ezt így mennyi ideig bírja? A boltban azt mondta, hagyjam, még tápoldat sem kell, de gondolom ez nem mehet így akármeddig.
2016. ápr. 3. 19:02
1/2 anonim válasza:
Szia, a szerencsebambuszként árult formáció igazából sárkányfa azaz Dracaena, nem fogja vízben csak pár hónapig bírni. Ha már nem hajt, sárgul, akkor tedd át földbe legkésőbb, szerintem. Lágy vizet esővízgyűjtéssel vagy csapvíz forralásával és kihűtésével nyerhetsz, de én a Phalaenopsist sem kímélem és évente virágzik.Vagy megszokik vagy megszökik :D
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2016. ápr. 4. 18:07
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!