Jukka pálmám földjén kis muslinca szerű valamik röpködnek, mi lehet az?
Figyelt kérdés
Pár hónapja ültettem át és nemsokra rá ilyen kis fehér rovarocskák mászkáltak rajta amikor meglocsoltam,biztos kijöttek levegőzni. Most meg nincsenek azok a rovarok,csak ezek a rekedő vmik. A többi növénynek semmi baja,azoknak a földjét máshol vettem. Fertőzött lehetett a föld?2010. ápr. 3. 09:01
1/3 anonim válasza:
azok akkor jönnek ha állandóan nedves a föld. nem ártanak a növénynek. ha zavar locsold ritkábban, a yucca egyébként sem szereti a folyton nedves földet, elfog rohadni
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy válaszoltál! Csak 2 hetente locsolom,nem nedves a földje és mégis ott röpködnek,de most megnéztem és most is vannak olyan fehér kis bogárkák. Lehet,h át kellene ültetnem újra? 3 hónapja ültettem át.
2010. ápr. 6. 10:45
3/3 anonim válasza:
vegyél szórófejes bio kill-t és azzal fújd le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!