Muslinca irtás, de hogyan?
Figyelt kérdés
Már egy ideje van a lakótelepi lakásunkban muslinca. Nem tudom Őket sehogy kiirtani, főleg a konyhában vannak, de egy időre van hogy áttelepszenek az előszoba plafonjára vagy a fürdőbe. Már a vizes törölközőre is mennek, nem hagyok elől semmit, mégis vannak, és nincs sehol rejtett romlott kaja, ami miatt maradnak...A kisfiamnak a használt pelusára is mennek, ha már nincs más. Próbáltam gyümölcslé-ecet-mosogatószer keverékét, de arra nem mentek, van légyfogó szalag felakasztva, az összeszedett jó párat, de még mindig vannak, éjszakára nyitva hagytam az ablakot, hogy a fényre hátha kimennek, de nem. Nem tudom már mit csináljak. Kérlek adjatok valami bomba biztos megoldást, hogy szabaduljak meg tőlük.2011. júl. 26. 14:56
1/3 anonim válasza:
vegyél muslinca irtó vegyszert és miután kiszedtél minden ételt,étkészletet a konyhából fújdd le az egész teret és csukd be az ajtót ,hogy a kisfiad,ne inhalálja be.
ha ez se,akkor vegyél kék fényű rovar irtó lámpát,ami megrázza őket.
3/3 anonim válasza:
Bio kill, gyorsan és hatékonyan végez minden lakásba nem illő élőlénnyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!