S. O. S.! Kérem írjon valaki, hogy hogy szabadult meg az ágyi poloskától, mit tegyünk, ha nem sikerült az első két irtás?! Melyik cég megbízható?
Nem éppen :S Ilyen kis piros, kerek, pici feje van, elöl néhány lába, és vért szív, azért lesz rajtunk csípés reggelre. Amúgy a parketta alatt is szívesen meghúzza magát, szóval porszívózhatunk mi itt minden percben, akkor sem biztos, hogy eltűnik...
Valaki tudja, hogy miről beszélek? Légyszi, akkor írjon!
Nekem régen a lakótelepi lakásban a fűtéscsövön jött le hozzánk a heverőbe, mert az hozzá volt tolva.
Én vettem sprét, befújtam a heverőket teljesen alul-fölül.Elmentünk otthonról 3 órát. Aztán kitakarítottam a heverőket, bedugtam a lyukat és kész.
Lehet, nem a megfelelő szakembert hívtad, hogy nem bír a bogarakkal.
Kedves harmadik válaszoló, sajnálom, hogy nálatok is ez a helyzet, és pont, amikor babát vársz :( Most írtam egy másik irtónak, hogy mit lehetne még tenni, remélem most már túl leszünk ezen! Nálatok volt hidegködképzés is? Nálunk csak sávpermetezés, ráadásul az egyik szoba kimaradt az irtásból, merthogy ott nem voltak eredetileg, és most főleg ott tanyáznak, de néha még a befújt szobában is csípnek :( Én még bízom a hidegködképzésben, viszont nem tudom, mi mást tehetnénk még.
Kedves negyedik, örülök, hogy megúsztátok ennyivel, biztosan sikerült időben észrevenni :)
Jövő héten hívjuk ki ezt a másik fazont, majd megírom, sikerült-e!
Szia!
Szerencsére sikerült kiirtani mielőtt megszültem. Most 2,5 hónapos a babánk, és bogármentesek vagyunk. Úgyhogy úgy néz ki sikeres volt.
Nem tudom hol laksz, mert mi itt egy helyi irtóval csináltattuk meg. Amúgy mi Mohácson lakunk.
Te hol laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!