Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » S. O. S.! Kérem írjon valaki,...

S. O. S.! Kérem írjon valaki, hogy hogy szabadult meg az ágyi poloskától, mit tegyünk, ha nem sikerült az első két irtás?! Melyik cég megbízható?

Figyelt kérdés
2010. febr. 15. 19:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szia! Köszi,hogy válaszoltál. Mi Pesten lakunk. Már mindent kimostam, kifertőtlenítettem, befújtuk mindenféle szerrel. Már kevesebb, de mi is írtót hívunk, mert most meg sok az apró termetű belőlük, ami alig látható.:(
2010. jún. 21. 14:43
 12/14 anonim válasza:

Az irtás előtt mi is próbálkoztunk házilag már mindennel. Súlyos ezreket költöttünk vegyszerekre, amivel fújtuk őket, de hiába. Az irtó tudta csak teljesen eltűntetni, igaz neki is többször kellett jönnie, mire sikerült végre.

Sok szerencsét nektek!

2010. jún. 22. 09:21
 13/14 anonim ***** válasza:
Köszönjük szépen!
2010. jún. 22. 09:41
 14/14 Bella136 válasza:

Mi szakembert hívtunk,mert engem már összecsíptek,és anyukámon is van elég. :( Nálunk az összes szobát befújták,mert hát nem minden poloska észrevehető,sőt,főleg a piciből van több. Tehát fel kell szedni a szegélyeket,és minden repedés ellen tenni valamit(legjobb,ha lefested a házat!). Szóval befújták az összes szobánkat sprével,vagy mivel,és most nem nagyon találunk élőket,főleg,mert kidobtuk az Ágyunkat,mert minden pete azon volt,és én nem bírtam nézni,és anyám többet nem mert azon aludni! :S Most azért felszedi nekem apukám náluk a szegélyt,mert még mindig nem tudtam teljesen megnyugodni,hisz még csak 2 nap telt el. De még mindig félek,mert az úgyunk a tárolónk mellett van,és félek,hogy bemegy a tárolónkba,és onnan mi megint felhozzuk.De szerencsére az ágy nem lesz ott örökké,és a Poloskák 2-3 hónap,vagy nap alatt elpusztulnak,ha nem szívhatnak vért! Ez is kicsit megnyugtató.Meg szerencsére nem a földszinten lakunk. Én speciel panelházban lakom,ami szerintem szerencse,mert a családi ház nagyobb,és nehezebben írtható.

Most ez az írtószer 7-10 napig tart,és remélem nem lesz több bogár,mert már agyilag kivagyok,mert én és anyám midnen kis fekete pontot megnézünk már! :S Mert a bébi poloska kicsi fekete.És a fehér(még nem szívott vért)poloskákat meg észre sem tom venni! Úgyhogy nagyon parázom. Most anyámék új ágyat akarnak venni,és félek,hogy abba újra beköltöznek! :S Most hamarosan elmegyünk nyaralni,és remélem onnan már nem hozunk haza újakat! Mert akkor már sokkot fogok kapni.Ha eltelik 1 év,és még nem lesz poloskánk,akkor asszem már teljesen nyugodt leszek! :) Én eddig el sem tudtam képzlni,hogy létezik ilyen pici,vérszívó rovar! :O És milyen nehéz észre venni! Anyukám gyerekkorában csótányokkal volt 2 évig,mert a házukat ellepték,és nem volt akkor még pénzük irtásra!És most azt mondja,hogy a poloskák rosszabbak,mint a csótányok! :S Szentem is!

Na mind1! Remélem ti is kitudjátok majd őket írtani! :)

Sok szerencsét! ^^

2010. aug. 9. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!