Borostyán levágott ágainak eladása?
Figyelt kérdés
Megvennék, ha jofogasra felraknám? Úgy tudom "gyószerként" is lehet használni. Vagy csak adott típusokat?
Vagy ingyen elviszi bárki is? Virágárús, akárki?
2016. márc. 6. 16:45
1/4 anonim válasza:
Nem tudom, hogy így felhasználják-e, de olyan gyakori növény, hogy szinte kizárt, hogy ezért bárki fizetne. Mifelénk van olyan hely, ahol egy egész erdőrészt beborít a borostyán, még nem láttam, hogy bárki gyűjtötte volna.
2/4 anonim válasza:
el lehet adni gyógyszeralapanyagnak, ha van belőle pár vagonra való mennyiséged, kicsikkel nem foglalkoznak
3/4 anonim válasza:
Itt mifelénk a kerítésekről szokták hajléktalanok levagdalni, aztán eladják bagóért a farkasréti temetőnél levő virágárusoknak.
4/4 anonim válasza:
időzítsd a vágást a ballagások idejére, és ajánld fel vmelyik helyi iskolának díszítésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!