Kezdőoldal » Otthon » Kert » Ez milyen fa lehet?

Ez milyen fa lehet?

Figyelt kérdés
Valaki, aki ért hozzá, elárulja nekem, ez milyen fa lehet? [link]
2016. márc. 2. 16:19
1 2
 1/11 dirtboy ***** válasza:

csodás kép,szerintem nincs az a szakártő aki ilyen kép alapján biztosan be tudná azonosítani.

esetleg levélről kép hogy milyen szokott rajta lenni,valami termés,virágzás stb információ róla hátha tudja valaki.

2016. márc. 2. 16:24
 2/11 gomzoli ***** válasza:
100%

Jó magas, van vagy 7 méter, talán még 8 is. Ahogy elnézem, még ágai is vannak, főleg oldalra nyúlnak ki, viszont szinte minden irányba és a számuk sem elhanyagolható, de ami különösen jellemző rájuk, hogy különböző vastagságúak. Erősen esélyes, hogy az év bizonyos szakaszaiban még leveleket is növeszt, melyek szinte teljesen biztosan zöld színben pompáznak.

Úgyhogy mindezek ismeretében én szinte teljesen biztosra megállapítom, hogy ez egy zöldlevelű lombhullató fajta fa, abból is egy igen szép példány.

2016. márc. 2. 16:51
 3/11 gomzoli ***** válasza:
De azt még hozzátenném, hogy kemény fa, még a Dirtboy Husquarnája is küszködne vele.
2016. márc. 2. 16:53
 4/11 anonim ***** válasza:
Én mg amondó vagyok, hogy ez egy kopasz fa.
2016. márc. 2. 16:53
 5/11 dirtboy ***** válasza:

nincs husqvarnám,stihl-ek vannak itthon 1db 031AV,még egy 031AV alkatrésznek valamint egy ms390.

meg egy pioneer p21 de azt sosem használom,csak van.

2016. márc. 2. 16:57
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! Magyarul nem tudjátok. Igaz, hogy azt írtam, az írjon, aki ért hozzá, tudom azt nehezebb lett volna leírni, hogy fogalmatok sincs, mert azt nem szeretik az emberek bevallani, de akkor meg csak úgy simán, egyszerűbb lett volna tovább görgetni a kérdésem.
2016. márc. 2. 16:57
 7/11 gomzoli ***** válasza:
Talán készíthetnél egy épkézláb fotót, amin nem csak egy szembefényben sötétlő felismerhetetlen kopasz fa áll, 10 méter távolságban. Még az se látszik, hogy milyen kérge.
2016. márc. 2. 17:12
 8/11 dirtboy ***** válasza:
78%
de bírom az ilyen agyhalott kérdezőket,még ő van be lázadva hogy foglalkoztunk a kérdésével mikor egy értelmes kép elkészítése nehézséget okoz neki.
2016. márc. 2. 17:19
 9/11 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti, megpróbálok normálisabb képet készíteni, hátha úgy valaki többet mond. De kérném, hogy csak az szóljon hozzá, aki valóba ért is hozzá! Azt hiszem, ezt nem annyira nehéz felfogni, tehát nem okoskodók válaszát várom, hanem olyat, aki ért is hozzá, nem csak fontoskodik. ;)
2016. márc. 2. 18:13
 10/11 anonim ***** válasza:

ennyiből szerintem nyár, rajta pár fagyöngy, háttérben tuják.

normális képet a kéregről, alatta lévő avarról, hátha van közte ép levél, meg rügyről is lehet határozni, de ez a kép határozásra alkalmatlan.

2016. márc. 2. 19:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!