Baj van a fenyőfámmal mit csináljak?
Figyelt kérdés
Szóval van egy fenyőfám panelben.Szépen virágzott,szép zöld volt a levele,szóval jól nézett ki.Jó helyen volt fényben volt.Úgy adódott hogy a helyéről el kellett rakni igy bekerült egy üveg ajtó mögé azt hittem ott is jó lesz neki de nem,hullik a levele,a zöld rügyei lefonnyadtak szóval nem szép látvány.Gyorsan vissza is raktam az eredeti helyére ahol fényben van egésznap.ez kb 2 hete történt de sajnos nem igazán változott semmi.Megöltem a fámat?Van valami tippetek mit öntsek rá vagy mit csináljak hogy megint szép legyen?2016. febr. 29. 08:57
1/1 anonim válasza:
Általában ezek a kis cserepe fenyőfák nem szokták sokáig húzni bent a lakásban, sőt kiültetni is nehéz őket. :(
Viszont ha van erkélyed akkor nem árthat egy fenyőnek ha kirakod a friss levegőre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!