Kezdőoldal » Otthon » Kert » Szeretnék virágokat ültetni...

Szeretnék virágokat ültetni egy virágos ládába az erkélyen. Milyen virágokat ajánlotok?

Figyelt kérdés
Kedvet kaptam ahhoz, hogy ültessek pár virágot. Kertünk ugyan nincs de jó nagy erkélyünk viszont van. A tájolása olyan a lakásnak, hogy egész nap tűzi a nap így arra gondoltam, hogy a földre tenném nem a korlátra a virágosládát. Nincs tapasztalatom ezen a téren így nem tudom milyen virágokat érdemes ezek a feltételek mellett ültetni, nem tudom hogyan kezdjek hozzá. Olyan virágokra vágyom amik szép színesek. Köszönöm a tippeket.
2016. febr. 23. 20:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Nyugodtan lehet a korlátra is tenni olyan növényeket, amik bírják a napot.

Ha elég sok földjük van (vagyis, nem száradnak ki másnapig), akkor szépek lesznek a full napon.

Pl. muskátli, lobélia, apró virágú (nem gumós) begónia, büdöske, petúnia.

2016. febr. 24. 07:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Muskátli, különböző színekben.
2016. febr. 26. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!