Szeretnék virágokat ültetni egy virágos ládába az erkélyen. Milyen virágokat ajánlotok?
Figyelt kérdés
Kedvet kaptam ahhoz, hogy ültessek pár virágot. Kertünk ugyan nincs de jó nagy erkélyünk viszont van. A tájolása olyan a lakásnak, hogy egész nap tűzi a nap így arra gondoltam, hogy a földre tenném nem a korlátra a virágosládát. Nincs tapasztalatom ezen a téren így nem tudom milyen virágokat érdemes ezek a feltételek mellett ültetni, nem tudom hogyan kezdjek hozzá. Olyan virágokra vágyom amik szép színesek. Köszönöm a tippeket.2016. febr. 23. 20:10
1/2 anonim válasza:
Nyugodtan lehet a korlátra is tenni olyan növényeket, amik bírják a napot.
Ha elég sok földjük van (vagyis, nem száradnak ki másnapig), akkor szépek lesznek a full napon.
Pl. muskátli, lobélia, apró virágú (nem gumós) begónia, büdöske, petúnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!