Megmaradhat a rózsám (5 éves), ha most metszem rövidre és most ültetem át? Még hozza a virágokat.
Figyelt kérdés
2015. szept. 6. 13:56
1/2 anonim válasza:
Megmaradhat, ha nagy gyökérrel ki tudod venni, mert ilyenkorra már elég érettek a sejtek. Biztosra azért nem lehet menni, de jók az esélyeid.
Jól öntözd be, hagyj leveles hajtásokat a gyökerek mennyiségének függvényében, mert ezek még hozzájárulnak a télre való felkészüléshez. Csak érett hajtásrészek maradjanak, friss hajtások ne.
De ha nem nagyon sürgős (pl. építkezés miatt), akkor inkább várj novemberig.
2/2 A kérdező kommentje:
Teljesen szétbombáztam a virágoskertet.
A sziklakertet nem tudom befejezni, mert útban van egy pici terülő boróka. Azt viszont a rózsák helyére ültetném. Meg a nárciszokat sem merem addig elültetni, amik a rózsák között lesznek. :)
Köszönöm!
2015. szept. 7. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!