Kinőtte ez a kövirózsa a cserepét?
2016. febr. 20. 21:41
11/19 A kérdező kommentje:
Ja és ezek mind ugyanakkor készültek, mint a legelső 2 kép, amit a kérdéshez töltöttem fel. Utólag nézve azok nem egészen adták vissza, ahogy valójában kinéz... :)
2016. febr. 24. 15:22
12/19 anonim válasza:
Most már szerintem sem kövirózsa. De a leveleiből ítélve két ilyen locsolás egy egész évre elég neki, nem három héten belül :D
13/19 A kérdező kommentje:
Hát én úgy tudtam, hogy ez nem sok, és csak az a lényeg, hogy ne pangjon alatta a víz sokáig...
2016. febr. 25. 13:58
14/19 anonim válasza:
Ha 10-15 foknál több van, akkor túl meleg neki a hely. Ha 20 fokon, üvegen belül van, akkor kevés neki a fény.
Én az ilyesmiket november elején öntöztem utoljára.
Ez pozsgás növény, és két öntözés között csontszárazra kell száradni a földjének.
Ha levetted volna a sarját, még rosszabbul nézne ki.
15/19 A kérdező kommentje:
Szerintem egyáltalán nem néz ki rosszul... :D
2016. febr. 25. 19:10
16/19 anonim válasza:
Nem, persze, csak mint egy kéthetes vízi hulla.
17/19 A kérdező kommentje:
De akkor hogy kéne kinéznie? xD
Pont ilyen volt akkor is, amikor megvettem, úgyhogy nem igazán van viszonyítási alapom...
2016. febr. 26. 11:04
18/19 A kérdező kommentje:
Amúgy azóta jobban is utánanéztem, ő egészen pontosan egy Haworthia cymbiformis.
2016. febr. 26. 11:17
19/19 A kérdező kommentje:
Ahogy elnézegettem a fajtársai képeit, rájöttem, hogy az enyémnek csak annyi baja van, hogy megfolytja a kaspó, egyébként pont úgy néz ki, mint a többi, csak azoknak nagyobb helyük van és terjeszkedni is tudnak.
2016. febr. 26. 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!