Kezdőoldal » Otthon » Kert » Kinek volt, vagy van még...

Kinek volt, vagy van még dísztöke? Jó kis növény? Kb mennyi hajtást hoz? Sokat kell öntözni, vagy épp az ellenkezője?

Figyelt kérdés
2010. márc. 29. 07:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem volt az udvarban.Igénytelen növény,még a diófa árnyékában is megélt.Nem nagyon öntöztem,mégis felfutott a tetőre és sok termést hozott.Az a fontos,hogy legyen mire felfutnia,és vagy rácsavargatni az oszlopra,vagy odakötözni kell.
2010. márc. 29. 07:46
 2/8 A kérdező kommentje:
Nagyon Szépen Köszönöm :):)
2010. márc. 29. 07:54
 3/8 anonim ***** válasza:
36%
Nekem van tököm, de az nem valami díszes. Nem is mutogatom, csak pisiléskor veszem elő. :DDDDDDD
2010. márc. 29. 08:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Sajnos az enyém is már csak dísz :))))
2010. ápr. 4. 20:50
 5/8 anonim válasza:
Képzeld én már ettem is:)sütőtök íze van
2010. ápr. 5. 09:34
 6/8 anonim válasza:
nekem csak vadkenderem van itthon szerintem díszes ...nekem teccik ...üdv.:Ákos
2010. ápr. 6. 19:38
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Tökféle így kell neki a víz és a napfény. Simán kiülteted, és nyári délutánokon kicsit megöntözöd, vagy sz@rsz rá, de akkor is fog nőni és teremni. Nálunk is sok termett, igaz kicsit öntözgettük.
2010. ápr. 8. 00:36
 8/8 Vas Zoltán válasza:
Tudok különleges dísztökök magját adni kedvező áron. Keress meg! Címem: fez@freemail.hu
2011. ápr. 17. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!