Mi a helyes válasz? Mit gondoltok róla?
Figyelt kérdés
a múltkor hallottam egy tesztről miszerint letesztelték, hogy a növények melyik zenei stílustúl nőnek jobba. Úgy emlékszem a Rock, Pop és a klasszikus volt a három lehetőség. Nem láttam a végeredményt. Tudja valaki? Írjátok meg a véleményeteket is, de a csúfolódó, cinikus, kinevető válaszokat hagyjátok ki. Köszönöm a válaszokat2010. márc. 27. 17:50
1/8 anonim válasza:
Ez egy régi műsor volt vagy a Spektrumon vagy a Nat.Geo-n, én is láttam. Fóliasátorban tartották a növényeket, és különböző zenékkel tesztelték, melyiktől nőnek gyorsabban. A klasszikus zene győzött, úgy emlékszem.
2/8 A kérdező kommentje:
Én is erre emlékeztem de nem voltam benne biztos. Amúy az én kedvencem is a klasszikus zene:D
2010. márc. 27. 18:04
3/8 anonim válasza:
Amit én láttam, abban a rock nyert...
4/8 anonim válasza:
Kedves kérdező elő a hegedűt és játsz nekik el egy nótát.XD!
5/8 A kérdező kommentje:
A klasszikus zenék nem nóták! Amúgy meg 1.nek és 2.nak köszönöm a választ
2010. márc. 29. 13:12
6/8 anonim válasza:
Kommunikálunk a környezetünkkel, akár tudunk róla, akár nem./ Ez már sokaknak egyértelmű./ Ez nem látható, nem halható. Szerintem akik a zenét hallják,/vagy a kísérletet végzik/ azokban milyen érzést vált ki, ez hat a növényekre.
Lehet vihogni, ki kell próbálni. Működik!!!
7/8 anonim válasza:
én régen (pár éve) a discovery-n láttam ezt a kísérletet, az Állítólag c. műsorban volt és ott a rock zene nyert
8/8 anonim válasza:
én a Brainiac-ben láttam és a klasszikus nyert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!