Kezdőoldal » Otthon » Kert » Szeretnék venni egy fűkaszát...

Szeretnék venni egy fűkaszát 100 ezer alatt, ezeket nézegettem olasz oleo mac, vagy japán hitachi, maruyama, vagy makita?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

Igazából az oleo mac mellé húz a szívem, abból is a sparta 44-hez

[link]

Volt régen egy oleo mac fűkaszám, nagyon sokat kibirt de eljárt felette az idő, most egy új fűkaszát szeretnék venni magamnak,a két "luxusmárkát" drágának találom ezért nézegettem ezeket a gépeket, volt régen egy maruyama permetezőnk az elnyűhetetlen volt ezért is érdekelnek még a japán gépek,

Valaki tudna esetlég véleményt mondani,segíteni ?

Előre is köszönöm.

(Havi kb 300-350m2-re kellene, 20-40cm magas bozótos irtására.)

2016. jan. 1. 12:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

köszönöm a válaszokat,egy másik gépről írok de én vagyok a kérdés kiírója,

kicsit későn válaszolok de elmondom a véleményemet, és hogy melyik gépre is esett a választás.

a gép nem más mint MARUYAMA BC4320 H-RS.

február közepéig nézegettem még a gépeket, és végül is erre esett a választásom.

kb 20 literen vagyok túl (20tank) hát mit mondjak nagyon jó kis gép.

-jó erőben van 41.5ccm3 2,4 LE nem egy kávé daráló, de nem is lomha csiga

1:40-es full szintetikus husqvarna adalékkal használom, bejáratósan 1:25-be ment, kb 4.5 tank után jött meg az ereje és állt be a fogyasztása is, kicsit félek a reserve start-tól(remélem a rugó nem öregszik,nem gyengül el 1-2 év alatt benne, hiányolom róla a rezgés csillapítást mert 3-4 óra intenzív vágás után már érzi az ember a hangyákat a kezében,karjában, a műanyag alkatrészek: szórásvédő, gyári damilfej, gázkar, szerintem úgymond kicsit puhák lágyak hamar sérülnek , mondjuk egy stihl-é sokkal masszívabb zömökebb. viszont nagyon könnyen takarítható,szerelhető, az egész motor védő burkolatot pikk pakk le és fel lehet tenni, akár henger bordák közül kifújatni a szemetet, vagy épp komolyabb szerelés érdekében

viszont az alkatrész árak kicsit borsosabbak,mondjuk egy szöghajtás hozzá

28 ezer

[link]

vagy egy berántó szerkezet (reserve start-os)

20500

[link]

vagy épp az indító köröm 13000

[link]

mondhatni hogy az alkatrészek ipari stihl árba vannak hozzá,

összességébe szerintem otthoni havi 8-10 órás munkálatokra bőven megfelelő, és szerintem jobban megéri ennyi pénzért otthoni használatra venni egy ilyet, minthogy ugyan ennyiért fele ilyen erős nagymárka gépeit.

februárban vettem 127-ért, most már nem látom sehol 140 alatt.

ja és még egy valami, a gyári damilfej befűzése kis logikát igényel, ha valaki kicsit hevesebb vérmérsékletű az lehet hogy könnyen neki csapja a falnak, nem olyan egyszerű mint egy német vagy egy olasz damilfej befűzése.

további szép napot !

2016. júl. 17. 21:29
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem jó választás volt.

(Amikor a legtöbb kérdező annyit sem képes reagálni a válaszra, hogy nyasgem, akkor jó látni, hogy valaki részletesen ír.)

2016. júl. 18. 08:36
 13/13 anonim ***** válasza:
igen,próbáltam részletesen leírni a válaszolóknak egyrészt, másrészt pedig a többi embernek is akik csak mondjuk valahogy véletlen idetévednek hasonló ügyben.
2016. júl. 18. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!