Döglődik a levendulám. Vissza kéne vágni? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
tiszta szàraz az egész de a fàs része még él. meg olyan szürke az egész. él ez még egyàltalàn?2010. márc. 24. 15:02
1/7 anonim válasza:
Persze, de vissza kell vágni teljesen. Nyárra megint szép lesz!
2/7 anonim válasza:
MÉg az ősszel vissza kellett volna...De talán nem késő. Sürgősen vágd vissza, adj neki vizet.
4/7 anonim válasza:
Ne izgulj! A levendulának ilyenkor így kell kinéznie. A tetejéből vágjál vissza, úgy feléig. Látni fogod a vágások helyén, hogy él. utána hagyd békén. Nem kell túllocsolni, mert a levendula szárazságtűrő növény. Amint itt az ideje, gyönyörűen felébred és megújul.
5/7 anonim válasza:
Nem tudom mennyire szárazságtűrő,de ha cserépben van akkor napi 5 l vizet azért felszippant.
6/7 anonim válasza:
7:59-es vagyok, az utolsó hozzászólónak: cserépben, hogy mindig szép zöld legyen, persze sokat kell locsolni. A kertben most még "téli álmot alszik", illetve lassan már kezd ébredezni.
7/7 A kérdező kommentje:
köszi sràcok visszavàgtam :)
reméljük a legjobbakat :)
2010. ápr. 1. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!