Kezdőoldal » Otthon » Kert » Mit kell csinálni a tulipán...

Mit kell csinálni a tulipán és jácint hagymákka amiket cserépbe kaptam, hogy jövőre is virágozzanak?

Figyelt kérdés
2010. márc. 24. 13:39
 1/4 anonim ***** válasza:
76%
meg kell várni, amíg teljesen elsárgulnak a levelei, és utánna kiülteted a kertbe.nekem a tavalyi már bimbós.:)
2010. márc. 24. 14:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom kiültetni nincs rá lehetőségem.Azért köszi.Szeretném cserépbe tartani csak nem tudom maradhat-e a földbe vagy ki kell venni?Locsolni kell-e ha marad a cserépbe és hűvösön kell-e tartani?
2010. márc. 24. 19:09
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha elszárad vedd ki a földből ,tedd száraz hűvös helyre,és ősszel ültesd el újra,és persze akkor már öntözd is! Tavasszal újra pompázni fog! Ha lesz több hagyma is szed szét és azokat is külön-külön eltudod ülteni!
2010. márc. 26. 13:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!!!
2010. márc. 26. 19:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!