Benen kérdése:
Ha egy kb 2,5 méteres kivágott tuját elültetek fog gyökeret ereszteni?
Figyelt kérdés
Láncfűrésszel teljesen egyenesre van vágva2015. nov. 8. 11:16
1/7 anonim válasza:
Ha a lombozattal rendelkező gyökér nélküli törzsre gondolsz, az nem. Ha a lombozat nélküli, kis tönkre, aminek megvannak a gyökerei és azt ásod ki és ülteted más helyre, ott van némi remény, hogy feléled és hajt.
2/7 anonim válasza:
Abból már csak "vörös" tuja lesz .Ha gyökeresen ültetnéd át,lenne esélye ,hogy meg marad .
3/7 anonim válasza:
Mi a jó abban, hogy nyilvánvaló baromságot kérdezel?
Az, hogy volt, aki bedőlt neked, és komolyan válaszolt?
4/7 gomzoli válasza:
Kár, hogy nem a frissen levágott fűzfavesszőről kérdeztél, ott azonnal IGENt írhattam volna.
5/7 anonim válasza:
én egy kis széknek a 4 lábát nyomtam földbe és kigyökerezett
6/7 anonim válasza:
Kizárt dolog. 2,5 méteres példány már elég idős ahhoz, hogy még gyökerével együtt is csak hatalmas földlabdával, és óriási szerencsével átültetve gyökerezzen meg.
7/7 anonim válasza:
merőleges a vágási felület vagy srég?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!