Ha elültetek egy alma magját abból hány év alatt lesz fa?
Figyelt kérdés
És hány év alatt hoz termést?2014. aug. 25. 11:47
1/4 anonim válasza:
Mire abból a magból kinő valami az is lesz kb 1 év mire egy kis bot lesz belőle néhány zölddel, azt célszerű cserépbe tartani addig zárt meleg helyen napfénnyel gazdag részen. Ha már elég erős kis fácska lesz belőle ami másfél méteres lesz azt már lehet ki ültetni, ezt szerintem 2 éven belül aktuális lesz. Utána ha kint a szabadba túléli az időjárást meg mindent akkor szerintem 2-3 éven belül már hozhat némi kóstolót.
Én egyszer egy meggyfát ültettem így hasonlóan, kis cserépbe nevelgettem, és mire elég nagy lett kiültettem, rá 2 évre már elég magas lett olyan 2 méteres és lombosabb is volt, és akkor már hozott 20-25 szem termést. Utána évek során erősödött jobban, bár olyan nagyon magas nem lett sajnos de mostanra elég szépen hoz.
2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
2014. aug. 25. 12:12
3/4 anonim válasza:
A magról növő fák kuszábbak és alaktalanabbak , nyírni kell a feltörekvő ágakat tavasszal és ősszel is .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!