Mi a véleményetek a Mc'Culloch benzinmotoros kerti kisgépekről?
Figyelt kérdés
2015. okt. 28. 16:11
1/5 anonim válasza:
Az Electrolux tulajdona a márkanév, többnyire olasz gyártásban vannak. Megtalálod még ugyanezt Partner, Poulan, és néha az OBIs OK gépek neve alatt is. Tíz éve még az alsó árkategóriában jó gépek voltak, mostanában nem vettem semmit belőlük.
2/5 anonim válasza:
...tehát nem tudok róla sokat, de szerintem egy próbát ma is megér.
3/5 anonim válasza:
Benzines gépeknél az Electrolux-nál többet mond, hogy a Husqvarna-csoporthoz tartozik a McCulloch, a H. pedig jelenleg a legmenőbb márka ezen a téren.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, kíváncsi voltam másnak mik a tapasztalataik. Én egy éve használok elég sűrűn sövénynyírót, lombfúvót, motorfűrészt, eddig soha semmilyen bajuk nem volt, leszámítva a sövénynyírót, annak gyárilag olyan benzincsöve van a tankban, amit konkrétan felold a benzin és kilyukadt.
2015. okt. 29. 15:18
5/5 zebulon66 válasza:
Én úgy tudom amerikai igaz ez mexikót jelent van egy fűrészem öt éve vettem használtan még nem kellett javítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!