Vettem egy demon benzinmotoros új fűkasza 4,8le 55ccm! kérdezném: kell e járatni, mivel hogy új és ha igen akkor mennyit kell? előre is köszönöm a válaszokat!
Erre szerintem mindenki más választ ad... :)
Szerintem:
A könyvében, ha jól gondolom, 25-ös benzin van. Rendes, márkás olajat vegyél, nem használsz te olyan sokat, érdemesebb, mint valami nagyon olcsó MOL-ost venni.
Beindítás után lerakod 10 percre alapjáraton pöfögni. Utána pihenteted 10 percet, és elkezdheted a füvet vágni. De az első 1-2 tanknál még ne bőgesd maxigázon, kicsit óvatosabban nyomjad.
Mire elfogyasztasz 10 tank benzint, akkorra a keveréket visszább lehet venni, mondjuk, 33-asra, egyesek szerint 40-esre is. Meg a benzint is vissza kell szabályozni, hogy kevesebbet kapjon. (Megnézed a gyertyát, hogy kormos-e, ha igen, akkor ez a túl sok benzin jele, más gond ilyenkor még nem valószínű.)
A Demon jó márka a kínaiak között.
Piacon vetted? Mennyiért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!