Kezdőoldal » Otthon » Kert » Jó lesz ha így teleltetem a...

Jó lesz ha így teleltetem a muskátlijaimat?

Figyelt kérdés
2 balkonládám van,nem olyan nagyok a muskátlik.Arra gondoltam hogy csak simán behozom őket a lakásba,nagyon ritkán megöntözöm,sok fényt nem nagyon kapnak,mert nem valami világos a lakás,vagy esetleg kirakom az ablakba őket.Meg nem valami meleg se a hely.Jó lesz ez így ?
2015. okt. 1. 08:14
 1/3 anonim ***** válasza:

ha van lépcsőház, vagy valami hűvös helység esetleg garász ahol nincs fagy veszély oda lenne a legjobb rakni.

Jól vissza kell metszeni(NEM KELL SAJNÁLNI)és kb 2 hetente meglocsolni.

És március elejétől kicsit sűrűben locsolni és akkor kb április legelején már ki tudod rakni.

Akkorra már lesz rajta egy rahedli új hajtás.

2015. okt. 1. 13:18
 2/3 anonim ***** válasza:

Lakásban nagyon csúnyán meg fognak nyúlni. 15 fok ehhez már elég, ha nem túl világos helyen vannak.

Nincs semmi hideg, de fagymentes helyed?

2015. okt. 1. 20:53
 3/3 A kérdező kommentje:
De,gondolkodtam,lesz hideg helyem,akkor oda fogom berakni,hogy ne nyúljanak meg,köszönöm szépen !
2015. okt. 2. 08:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!