Milyen kerítést csináljak, hogy ne lásson át a szomszéd ( aholnagy a forgalom, mert iroda)?
Figyelt kérdés
Sok pénzünk nincs rá. A fa tömör kerítés, amit lehet kapni a praktikerbe az mennyire strapabíró, hány évente kell cserélni? A bokor a drótkerítés elénem jó, mert több évi mire megnő és kicsi az udvar,nem maradna hely a bokrok mellett a gyekeknek.Mit lehetne kitalálni erre?2008. szept. 8. 13:31
1/5 anonim válasza:
Nálunk vízszintesen rakott sűrű deszka van, szépen lefestve. Ezen nem lehet átlátni.
2/5 anonim válasza:
Drótkeritésre nádszövet,palakerités-bár ez nem túl szép,deszkakerités.Attól is függ hogy van e valami "hozzávaló" otthon ,esetleg ügyes férfi aki meg tudja csinálni mert akkor minden olcsóbb,meg persze hogy hány métert kell csinálni.
3/5 anonim válasza:
Ha van hely gyorsan növő sövényt kell ültetni, és nem is kell tömör kerítés. Javaslom a turkesztáni szilt (Ulmus pumila celler), állítólag 2 év alatt 3 m-t nő.
4/5 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz, a turkesztáni szil brutálisat nő, olcsó és szép. Hátránya, hogy nem örökzöld. Nagy előnye viszont, hogy nem büntetnek meg érte, mint sok helyen a magas, zárt kerítésért! Érdeklődj először a helyi építési hatóságnál, mit lehet?
5/5 anonim válasza:
Én kb 20 éve használom a cementkötésű forgácslapot, hétvégiházam burkolatát és a kerítését is abból készítettem. 3 méterenként 2" acélcső oszlopok betontuskóban, Vízszintesen 40-es zártszelvény 2 sorban, ezekhez csavaroztam a 20 x 200 centis 12 mm vastag CK-lapokat függőlegesen, én hézagosan, de ha a helyzet úgy kívánja, akkor lehet hézagmentesen is. Jó munkát, hello
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!