Kezdőoldal » Otthon » Kert » Hogyan lehet felépíteni pár...

Hogyan lehet felépíteni pár millióból esetleg 10-15 millióból egy olyan jövőt ami generációkon keresztül tart, de legalább egy élethosszig, valaki gondolkodik még így?

Figyelt kérdés

Most jelenleg a pénzgyüjtő éveimet kezdtem külföldön, pár év meló után akarok valami olyat létrehozni ami passzívan, környezetkímélően és hosszantaróan jövedelmet

Gondolok ilyenre, hogy növénytermesztés, energia termelés..laikus vagyok ezért kérdezem a hozzáértőket, azonbelül is azokat akik jó előre látóan gondolkodnak

21f

2015. aug. 29. 12:36
 1/6 A kérdező kommentje:
állam helyzetétől független életet szeretnék elérni, mert ez a hatalmas bizonytalanság tönkreteszi az embert ami van Magyarországon
2015. aug. 29. 12:37
 2/6 anonim ***** válasza:
82%
Aranyos vagy, igazi fiatal álmodozó. A világ olyan gyorsan változik, hogy ami most jó ötletnek tűnik, az pár év múlva már értelmetlen lehet. Mire odaérsz, úgyis megkapod a választ. Az élet pedig egy hullámvasút, egyszer fenn, egyszer lenn, ahogy a sorsod meg van írva :-) A következő generációknak meg ne törd magad, nagy valószínűséggel nem fogják értékelni.
2015. aug. 29. 12:42
 3/6 A kérdező kommentje:

nem az a célom, hogy aranyos legyek, csak hiszek benne, hogy ha valamit felépítek akkor nem kell 5 év múlva kidobnom és vennem egy újat azon a pénzen amiért keményen megdolgoztam..

igen igazi álmodozó, és nem is fogom kinőni ezt amíg magamnál vagyok

olyan pesszimistának tűntél :O

2015. aug. 29. 14:26
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok pesszimista, legfeljebb tapasztaltabb. Nagyon nehéz függetleníteni magad a körülményektől (súlyos kompromisszumok nélkül nem megy), jobb inkább okosan lavírozni. Ezt pedig keserves tapasztalatok árán tanulod meg.
2015. aug. 29. 22:46
 5/6 anonim ***** válasza:

ennyi pénzből nem lehet hosszútávú jövőt felépíteni. ez ,amapság egy házra kevés nem hogy hosszútávú megélhetésre.

PL nézd azt hogy ma 90% ba minimálbért kap mindenki itthol ami 80 ezer. nem is családról beszélek csak mondjuk egy élettárs párt éves szinten ketten 80 ezer hián 2 milla és nem sok minden másra telik belőlle mint rezsi kaja öltözködés oszt kifújt abből alig lehet megtakarítani valamicskét.

Akkor amit te erre a célra szántál az 5-7 év és kifújt és nem is éltél valami lészóró életet. Ennyit hiába fektetel akármibe is az nem fog eltartani.

2015. aug. 30. 14:53
 6/6 anonim ***** válasza:

Nézd, negyven évvel ezelőtt fekete-fehér esküvői fotókat készítettem és jól éltem belőle.

Aztán jött a színes tecnika. A fényképező-gépeket megtarthattam, de a komplett labort kidobhattam és vehettem új fotolabort.

Aztán 15 éve jött a digitális technika, és a labort, valamint a gépeimet is kidobhattam, és vehettem a digitális gépeket, meg a számítógépet.

Ma meg már, az okostelefonok korában még fényképész sem kell, mindenki szelfizik :-(

Barátom rádiós profi volt, URH rendszereket épített és tartott karban nagy cégeknél. Virágzott 15 évig, aztán a mobiltelefónia úgy elsöpörte, mint a cunami.

Generációkon keresztül ívelő dolgokon ne gondolkozz, mert maga a haladás és a fejlődés az, ami ennek keresztbe tesz, de nagyon.

2015. szept. 1. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!