Kezdőoldal » Otthon » Kert » Milyen fűkaszát vegyek?

Milyen fűkaszát vegyek?

Figyelt kérdés
2015. aug. 3. 00:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nincs mit.
2015. aug. 3. 00:59
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
oleo-mac
2015. aug. 3. 01:06
 13/21 anonim ***** válasza:
Mcculloch fűkasza nagyon jó, (husqvarna csoport gyártja), másik hogy nagyon jó az alkatrészellátás és sok szervizhelye van, ami szerintem szintén nagyon fontos.
2015. aug. 3. 06:38
 14/21 anonim ***** válasza:
Én a lidliset vettem (damil, kés) 35 -be került 3 év garanciával adták, most telik le a harmadik év, semmi baja. Aldiban azt hiszem szinte ugyanezt szokták, kb. ilyen áron. Kínainak kínai, de nem a leg vacakabb.
2015. aug. 3. 10:24
 15/21 anonim ***** válasza:

ha egyezer négyzetméter, és van villany, akkor csakis Viking fűkasza...

Nekem az van tíz éve, de csak harszáz négyzetméterre..

ez nem olyan, mint a szegélynyírók..ráadásul csak hatszáz Wattos..

de a legtutibb az ezer Wattos..

2015. aug. 3. 15:34
 16/21 anonim ***** válasza:

ennyi pénzből bőven futja egy használt motorosra...

ilyenkor jönnek, hogy csak márkásat..

teljesen mindegy, ha vásárlás előtt beindíják, és simán pörög, nem csapágyas, nem csattog a fej, és a füstből látszik, hogy jó a keverék, akkor vedd meg, persze baráti áron.

a motoros kaszáknak egy nagy titkuk van..a tökéletes benzin/olaj keverék...akkor soha a büdös életben nem lehet széthajtani...

Tehát jó benzin, mégjobb keverékolaj, és ezek előírás szerinti pontos keverése.

2015. aug. 3. 15:39
 17/21 anonim ***** válasza:

Simán vinni fogja egy évig, akkor veszel majd másikat.

A legerősebb kínai gép, tényleg viszi rendesen, de anyagminőségre nem komolyabb, mint a többi, ennyi munkánál nem lesz hosszú életű. Saját tapasztalat.

2015. aug. 6. 07:39
 18/21 anonim ***** válasza:
Mármint, a Fuxtec-ről írtam.
2015. aug. 6. 07:40
 19/21 anonim ***** válasza:

Nekem Fuxtec kétüteműm van, lehet, hogy most már csak négyüteműt lehet kapni, de arról is jókat hallottam. Ennyi pénzért ne várj csúcsminőséget, rezgéscsillapítós kart, stb. Én kb 800 nm-t nyírok vele, viszi rendesen. Amikor vettem, jól körbejártam a témát és arra jutottam, hogy 40ezerért nincs jobb. Erős a motorja, ami a hasonló vagy kicsit drágább, esetleg márkás gépeknél nincs meg. Nyakig érő gazt is irtottam vele, és viszi. Viszont ugyanúgy vigyázz rá, mint egy háromszázezres gépre. Jó olajat tegyél bele a megfelelő arányban, rendesen olajozd, tisztítsd, vigyázz, hogy ne verd oda semminek, így sokáig bírni fogja. Mivel nem ipari használatra van kitalálva, ezért egy tank benzin után pihentesd legalább negyed órát. A szűrőre és gyertyára is nézz rá néha.

Én második szezont csinálom vele, és eddig minden oké. Egyedül a kart rögzítő csavarok nem bírták, mert beállításkor beletört a csavar a menetbe. Gondolom nem a legerősebb anyagból vannak. Vettem hozzá ugyanolyan csavart és kicseréltem, szóval nem gond.

Ahogy én láttam, ugyanilyen erős gép 80-90ezer alatt nem létezik. Villanyossal nem szórakoznék ezer nm-en, a kábel kiterítése és huzigálása kétszer annyi idő, mintha benzinessel nyírnál.

2015. aug. 7. 11:52
 20/21 anonim válasza:
szia, ALKO BC 4535II, nekem ilyen van második éve, jó erős, elégedett vagyok vele .újonnan 50000. Praktikerbe is lehet kapni, de lehet ott drágább
2015. aug. 7. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!