Milyen fűkaszát vegyek?
MTD 32, vagy 52 ccm-s fűkaszát néztem ki, 30-35 ezer forint az áruk, és ha jól néztem az oldalukat, akkor Zalaegerszegen is van szervizük. De ha csak 5 ezer forint a különbség, akkor talán jobban járok az erősebbel.
Sokan szidják az olcsó vackokat, de sajnos szűkös a keret, szóval örülnék ha valahol ezen árak környékén találnék valamit, ami nem annyira gyenge, van Zalaegerszeg közelében szerviz, beszerezhető hozzá tartozékok.
Kérlek írjatok véleményt az MTD-ről, és alternatív fűkaszákat. Előre is köszönöm mindenkinek a válaszát!
Véleményem szerint minden attól függ hogy mekkora területen fogod használni és az is számít hogy mennyit.
Nekem nem volt problémám az MTD-vel,szerintem jó eszközöket gyárt, sőt olcsóbb kínaival sem volt problémám, hozzáteszem hogy kb. 10 naponta használtam 1 max. 2 órát.
Nekem a boltos mondta hogy ha mindennap használom akkor vegyek valami márkásat, (makita,stihl, husqvarna, illetve MTD-nek is van strapabíróbb változata) mert sokkal jobban járok akkor vele.
Olcsó kategóriásból talán még az AL-KO elfogadható, ha jól emlékszem 4225-ös számú volt az enyém. 4 évet bírt, de nem én használtam, hanem külföldi tartózkodás miatt a szomszédnak adtam, avval a feltétellel, hogy az én területemet is gondozza, de az övére is használhatja. Mondanom se kell, félrészegen esett-kelt vele, hol jutott bele elég olaj, hol nem... de a gondatlansága ellenére 4 évig kihúzta szerencsétlen gép. Azóta vettem egy stihl fs 70-t, és azt csak én használom, ha otthon vagyok.
Üdv Botfáról.
Ha MTD mellett döntesz, akkor csakis az erősebb. A kis gépek még Stihl-ben se érnek semmit, csak fűszegélynyírónak alkalmasak. Hiába tartósak, ha nincs bennük erő.
Szerintem a netről 26-ért rendelhető Demon kasza is bír annyit, mint az MTD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!