Ez a képen ecetfa vagy a kártékony bálványfa?
2015. júl. 2. 15:11
1/9 Trafó1 válasza:
Szerintem ecetfa.
A virágára emlékszel az segítene beazonosítani.
A bálványfa miért kártékony?
2/9 anonim válasza:
Azért mondják hogy kártékony mert ki szorít minden más fajt ha elszaporodik. De ha kordában tartják egy egy darab szép lehet bárhol.
3/9 A kérdező kommentje:
Rákerestem a virágára is, de így sem lettem okosabb. Az biztos, hogy nem a piros fajta amit némelyik képen láttam, hanem fehér kis fürtszerű volt. De ilyen jellegű virággal láttam ecetfa meg bálványfa képet is például itt az egyik ecetfa a másik bálványfa de nekem tök egyformák:
A másik válaszolónak, a bálványfa állítólag megöli a körülötte élő növényeket, kisajátítja a területet magának. Kiirtani nem lehet, ha megpróbálod akkor elkezd még jobban terjeszkedni.
2015. júl. 2. 20:24
4/9 anonim válasza:
Bálványfa. Az ecetfának a formája is más.
5/9 anonim válasza:
Bálványfa.
Simán kiviszi a glifozát. Kivágod, a vágási felületet bekened.
6/9 anonim válasza:
Bálványfa. Az ecetfa nem nő meg ekkorára, nem ilyen a formája, a levélkék széle fűrészes.
7/9 anonim válasza:
Nem jól tudod kérdező ki lehet írtani gyomírtóval.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Kettőt ültetett a szomszéd közvetlenül a kerítés mellé, remélem nem fog kárt okozni.
2015. júl. 4. 08:10
9/9 anonim válasza:
Mivel harminc métere megnő,és nem valami jó fája van,nagy vihar pikk pakk ki végzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!