Kezdőoldal » Otthon » Kert » Csicsóka termesztése?

Csicsóka termesztése?

Figyelt kérdés

Szeretnék pár tő csicsókát. Tavasszal vettem egy fél kilót. 3-at megpróbáltam csíráztatni, a többit elültettem, mint a krumplit. Mind tönkrement.

Hogyan csináljam jövőre?

2015. jún. 26. 14:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Én kiírtani nem tudom!

Igénytelen helyen van,feketeföld,huzatos,nyirkos,majdnem egész nap árnyékos,ráadásul sűrűn ráöntjük a lavórból a szappanos vizet,-és még is szaporodik,mint a bolond.

2015. jún. 26. 14:27
 2/4 schocko ***** válasza:
100%
A világon a csicsókát legegyszerűbb termeszteni...nincs tőle igénytelenebb növény, se kártevője, se betegsége...talán túl mélyre tetted...
2015. jún. 26. 14:53
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Elképzelhető, hogy olyat vettél, ami kezelve volt valami csírázásgátló vegyszerrel. A bolti krumpliknál gyakoribb ez a dolog, de ezek szerint már a csicsókánál is kezdenek rászokni a nagytermelők. Valami bolthálózatban vetted?

Vegyél máshol pár szemet jövőre, vagy több helyen is, főleg piacon.

Én is ültettem két boltit próbára (mivel simább héjúnak tűnt, mint amit eddig termeltem), azok gond nélkül kihajtottak.

2015. jún. 26. 17:23
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Küzdök vele hogy ne burjánozzon annyira de hiába. Vagy mélyre vetetted vagy megfőzted előtte más magyarázat aligha van.
2015. jún. 26. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!