Mit csináljak, ha túl hangosak a békák?
Figyelt kérdés
Mivel már utána néztem láttam, hogy sok olyan válasz volt , hogy akkor minek van tavam ha zavar a brekegés. De az elmúlt hetekben egyre hangosabban egyre hosszabb periódusokban brekegtek és hát nem lehet nagyon aludni a 'zajtól'. Ha nincs 20-25 db a tóban akkor egy se. Tehát a lényeg: várjak és akkor, amilyen hitelen elkezdték, olyan hirtelen abba is hagyják (1-2 héten belül) , vagy van valami praktikus módszer amivel csendre bírom őket?2015. jún. 15. 00:43
1/9 anonim válasza:
A hobbi állatokkal van ilyen. Ugyan így járnak a macska, kutya tartók is. Azok szörnyű hangosak, sőt még iszonyú büdösek is tudnak lenni. Persze ez még mindíg nincs olyan veszélyes mint a kutya , amikor megharapja a gazdáját, vagy kisgyereket öl.
2/9 anonim válasza:
Mivel szordínót nem tehetsz minden békára (sőt, egyre sem!), három választási lehetőséged van:
- elköltözöl, vagy
- veszel jó minőségű füldugókat, netán
- megtanítod őket suttogva beszélni!
.
Talán azért tetted fel a kérdést, hogy tudassad velünk: van tavad?
4/9 anonim válasza:
No~no! Vigyázzunk!
Z.Jimmyt a kakasok zavarták...azt mi lett a vége?
5/9 anonim válasza:
Két dolgot lehet csinálni:
Megszokni vagy az ablakot becsukni, ha azon is átjön a zaj akkor extra zajvédő réteget rátetetni/olyan ablakot berakatni,én pl. este becsukom az ablakot,hűtést megoldottam ha melegem lenne.Nálunk pl. majdnem egész nyáron "zajonganak".
6/9 anonim válasza:
Vagy kerítsd körbe a tavad sűrű szövésű hálóval, a békákat pedig vidd el valahova.
7/9 anonim válasza:
Telepíts a tóba néhány vízisiklót.
8/9 anonim válasza:
Fogdosd össze a békákat, és vidd el őket valahova!
9/9 anonim válasza:
Cseréljünk kéglit, pont imádok békadalban aludni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!