Kezdőoldal » Otthon » Kert » Jó lesz ez így zuhanyzónak? :D

Jó lesz ez így zuhanyzónak? :D

Figyelt kérdés

Kb 50 literes a hordó, a zuhany"rózsa" meg 10 centivel a fejem fölött van, szóval a nyomás is normális lesz.

[link]

De gondoltam arra lehet jobb lenne a hátsó falra állítani (látszik a képeken)

Majd valahogy hozzá szeretnék illeszteni egy rendes zuhanyfejet, vagy ilyen falra szeelhető készletet, meg egy zuhanycsövet (az ott lóg) de nem tudom milyen fitting kéne bele. Mármint amivel a hordót, vagy a szilikoncsövet összekötöm a menetes készlettel.

Tölteni slaggal meg létrával egyelőre, de majd vágok oda egy slagdarabot, amire csak rá kell majd pattintani és meg kell nyitni. Egyelőre hőmérséklet meg használati teszt lesz, ha bejön, telepítek körbe egy sövényt és hegesztek neki egy normális tartóoszlopot.

2015. jún. 11. 17:21
 1/8 A kérdező kommentje:
A hordóra rátettem egy régi lavórt, hogy ne menjenek bele a bogarak.
2015. jún. 11. 17:22
 2/8 A kérdező kommentje:
Ja zuhanyozni meg bio szerekkel zuhanyozunk, így a tusfürdő nem fog ártani a talajnak és a növényeknek.
2015. jún. 11. 17:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Jó lesz,mondjuk én pl. egy jóval nagyobb fekete hordóból csináltam volna (200L-es hordóból).
2015. jún. 11. 20:14
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát sajnos nincs nagyobb kéznél, másrészt azt már biztosan nem bírná el ez a vékony oszlop. Annak kooly tartószerkezet kellene. Az igazi egy 1 köbméteres fekete IBC tartály lenne :)
2015. jún. 11. 21:02
 5/8 anonim ***** válasza:

nem lesz túl forró a víz benne?

akkor az oszlophoz rögzítsd a töltő slagot egy csapot beiktatva és rögtön engedhetsz hozzá hideget

2015. jún. 11. 23:13
 6/8 A kérdező kommentje:

Nem tudom, nekem az a tapasztalatom, hogy ha elég messziről érkezik a vízsugár, a levegőben és képesek a cseppek 10-20 fokot lehülni, de a keverésre én is gondoltam.

Viszont az a baj, hogy mivel nem állandó a nyomás, így nem lehet normálisan keverni hideggel, csak állítgatással. Macera, aztán figyelj, most vegyek 5-10 ezrekért szerelvényeket egy ilyen szarhoz, hogy be tudjam állítani a hőmérsékletet? :D érted... gondoltam rá, de valahogy nem reális, majd a következő verziónál, aztán max éjjel használom amikor kicsit már hűvösebb van és jól is esik a forró víz.

2015. jún. 11. 23:38
 7/8 A kérdező kommentje:
csak azért mondom mert eleve slagra egy csapot tenni az egy ezres, és akkor oldjam meg, hogy hozzákeverje a hideget a meleghez, az még egy ezres legalább :D annyit meg már nem ér meg, mert az egészet itt dobtam össze abból ami a sufniban volt.
2015. jún. 11. 23:44
 8/8 anonim ***** válasza:

Próbának jó, de ahogy írják is, ha komolyabban gondolod, akkor bizony pénzt kell rá költeni, ha nem is túl sokat.

50 liter bent is csak egy villámzuhanyzáshoz elég. Párezerért tudnál venni használt 200 l-es műanyaghordót, hátha más is akar kint zuhanyozni, újabb pár ezerért egy kínai csaptelepet a hidegkeveréshez, mert 60 fokos vízben tojást lehet főzni. (A tieidet is.)

2015. jún. 14. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!