Egynyári virágmagokból lesz még valami?
Figyelt kérdés
Kb egy hónapja ültettem el őket szabadföldbe, másfél hete bújnak ki a magoncok. Későn volt? Fognak még idén virágozni? Kb mikor? Nyári azálea, trombitavirág, dísznapraforgó, mexikói hajnalka,meg valami lila földtakaró virágot ültettem.2015. jún. 1. 14:20
1/4 anonim válasza:
Júliusban / augusztus vége fele elm. mindegyik virágzik, én még júliusban is vetek párat hogy késő ősszel is legyen virágom, nem hinném hogy késő a legtöbb magnak.
2/4 anonim válasza:
Mindegyik szép lesz ha bőségesen kapnak vizet (főleg hőségben) és tápoldatot esetleg.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Akkor locsolom tovább! Csak olyan mintha nem akarnának nőni. Mióta kibújtak, szinte semmit nem fejlődtek. Ilyen pici magoncokat meg nem nagyon merek tápoldatozni, hátha kiég. Vagy ez butaság? Volldüngerrel érdemes lenne beönteni?
2015. jún. 1. 15:02
4/4 anonim válasza:
Kelés után 1-2 hét múlva már lehet nekik adni,főleg ha a talaj nem volt trágyázva, persze csak 8-10 naponta javasolt utána is tápoldatozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!