Valai tudja mi ez a fa? Lándzsa alakú sötétzöld levelek
Figyelt kérdés
Egy bonsai-ról van szó nővérem vette de nem kérdezte meg milyen fajta emiatt nem tudom hogyan is kellene tartani.Lehet hogy nem kielégítő leírás deh egy próbát megér hogy megkérdezzem.A lényege az hogy lándzsa alakú levelei vannak amik sötétzöldek.Ha valaki tud ebből nekem mondani valamit azt megköszönném mert szerintem ki fog pusztulni2010. febr. 27. 13:24
1/1 anonim válasza:
Nem nagyon értek, bonsaiokhoz, de azért egy kép jó lett volna.
Csak azt tudom javasolni keress rá a gugli képkeresőjében a "bonsai" szóra és nézd át a képeket és azoknak a képeknek, amik legjobban hasonlítanak a tiédre (minden lehetséges dolgot vegyél figyelembe, úgy mint levél színe, formája, íve, szélessége, vastagsága, erezet mintája...stb) nézd meg a kép forrássá ként szolgáló weboldalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!