Kezdőoldal » Otthon » Kert » Vatera - felfújható medence -...

Vatera - felfújható medence - KAMU? Kb 15000ft-os medence 2700ft-ért?

Figyelt kérdés

2015. jún. 3. 15:26
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Közben inaktív lett ...
2015. jún. 4. 15:56
 12/15 anonim ***** válasza:

És Te ezen meglepődtél?

Ha valaki személyesen akarja átvenni, ahhoz találkozni is kell az eladóval...

A 2700-ra még megy egy 1115-ös postaköltség.

Ha nem kap elég feljelentést, akkor még csak rendőrségi eljárást sem lehet ellene indítani.

És ahogy látom a korábbi hozzászólásokból vannak akik nem tennének feljelentést, ha valaki behúzná ennyi pénzüket.

De az is hülye aki ennek bedől

Nullás friss regisztrációs eladónak én biztos, hogy nem utalnék.

Én árusítok a vaterán, és nem véletlenül fizetem ki a hirdetési díjat, meg a 6%-os jutalékot, hanem azért, hogy a vevőjelöltek megbízzanak bennem és lássák, hogy nem vagyok csaló.

2015. jún. 5. 11:30
 13/15 A kérdező kommentje:
Semmin nem lepődtem meg. Véleményekre voltam kíváncsi. De az érdekes hogy mennyien veszni hagynák a pénzüket... de az is igaz egy jogi hercehurca idegességgel és talán még plusz pénz veszteséggel is járna...
2015. jún. 5. 21:43
 14/15 A kérdező kommentje:

[link]

Na kezdődik, már két negatív. Annyira írták itt hogy mi 2700ft (plusz posta) hogy majdnem belementem én is... de aztán mégis ott volt az is hogy több aukciójánál nem volt képes rendes válaszokat írni, fényképet feltenni...

Egy szó mint száz, nem szabad bedőlni a gyanús hirdetéseknek, pláne ha valaki nullás.

2015. jún. 5. 21:47
 15/15 anonim ***** válasza:
Már 23. Az 23*2700+1190=90 ezer forint. Nem rossz egy ilyen átlátszó csalásból.
2015. dec. 29. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!