Vatera - felfújható medence - KAMU? Kb 15000ft-os medence 2700ft-ért?
Figyelt kérdés
2015. jún. 3. 15:26
1/15 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy mekkora kamu, de tény, hogy én például az eBayen 2 dollárért tudok venni kínai digitális mérleget (postaköltséggel !) amit a vaterán 2-3 ezer forintért akarnak rámsózni. Ennyi erővel egy kínai medence simán lehet 2700 ft.
2/15 A kérdező kommentje:
De ez egy nagy méretű darab, néztem már ebayt is, nem láttam ott sem olcsót.
Ami fura hogy kép nincs a dobozáról vagy típus, nullás felhasználó, és a lejárt termékeit többen vették már de senki nem értékelt még... Naa éz irreálisan kevés ez az ár... Viszont személyesen is átvehető...hol akkor a bibi?
2015. jún. 3. 15:37
3/15 A kérdező kommentje:
epitkezes-kert.vatera.hu/kert_mezogazdasag/medence_es_kellekei/medence/medence_leg_olcsobb_2082403781.html
ez lenne, de újra felvan téve ha elkel 1db...már 10 minimum elment.
2015. jún. 3. 15:47
4/15 A kérdező kommentje:
Ja és a két képen teljesen más típus és márka(!) van.
2015. jún. 3. 15:50
5/15 anonim válasza:
max buksz 2700ft-ot
ez nem pénz
rohadt posta miatt én 12e ft-ot buktam, mégsem érdekel, úgyse tudok mit csinálni.
6/15 anonim válasza:
Naja, személyesen is átveheted. Egyébként a második kép az a saját fotója.
Ennyiért kár a minőségen vagy a bukáson filózni.
7/15 anonim válasza:
Ismerősöm is vásárolt ilyen olcsón medencét,az ára nem volt kamu csak minősége sz.., 1-2 nyarat talán kibírt neki....
8/15 anonim válasza:
semmi értékelése nincs lehet csak begyűjti a pénzeket és eltűnik,
9/15 anonim válasza:
2700 ft-ért nem éri meg megkockáztatni egy verést. Ha van személyes átvétel, akkor pénzt sem kell előre utalni.
10/15 anonim válasza:
Egyébként meg van a BVP program vaterán, tehát ha átver akkor a vatera kifizeti neked a kárt, őt meg kitiltja....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!