Mi rágja le az összes pirosodó epremet?
Figyelt kérdés
Zöldet ott hagyja piros felét megeszi, csigát eddig még nem vettem észre meg az nem csak a gyümölcsöt enné le, sündisznók vannak a kertbe de máshol azt írták az biztos nem eszi meg, esetleg még hangyák? sok hangyát látok ott mozgolódni a rágott gyümölcs körül, vagy valami nagyobb rovar?2015. máj. 18. 06:10
1/5 anonim válasza:
Pedig a csiga az első számú gyanúsított. A hangyák nappal is rájárnának. A csiga nem eszik eperlevelet ha a gyümölcsöt is zabálhatkja. Egyébként sem szereti a levelét nagyon. Boríts rá egy üres krumpliszsákot, lefogatva..
3/5 anonim válasza:
Meztelencsiga. Nálunk is az ette meg :(
4/5 anonim válasza:
Esetleg szórd körbe mészhidráttal a területet egy vékony csíkban. Az a talajnak sem rossz, de a csiga megég benne.
5/5 anonim válasza:
A hangyák bele rágják magukat a gyümölcsbe, amíg el nem fogy az egész édes érett rész. Tudom, nálam is így volt.
Szeretem meghagyni amíg nem illatozik igazán, de a hangyák ilyenkor általában gyorsabbak nálam evésben.
Ezen kívül a darázs is megrágja, de leginkább az érett szemeket szereti az is, ami már illatos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!