Helyrejön még a fokhagyma? Lent kifejtem bővebben.
Figyelt kérdés
Az idén viszonylag korán kiültettem a fokhagymát a veteményesbe (február utolsó napjaiban), ami kb. tíz nap alatt ki is bújt. A szomszéd március közepén lemosó permetezést végzett a gyümölcsfáin, amit utólag tudtam meg, és a szél a fokhagymákra is áthozta a permetlevet. Az tűnt fel, hogy egy idő után elkezdtek sárgulni a levelei a fokhagymáknak és nem fejlődnek, most is csak sínylődnek. A szomszéd gyümölcsfái alatt pedig teljesen kiégett a fű, az nem vitás, hogy a fokhagymának is a permetlé ártott. Vajon kiújulnak még a fokhagymák?2015. máj. 8. 10:55
11/12 anonim válasza:
Na, ma kimentem a kertbe és az összes kinyiffant nálam is. A vöröshagyma és a lilahagyma gyönyörű. Megvolt a permetezés hagymalégy ellen, így arra tudok gondolni, hogy a boltban vett kínait duggattam el és az nem alkalmas erre a klímára tavasszal. Gondolom azért, mert a tavaly a földben maradt magyar fokhagyma meg mindenhol hajt mint a fene és esze ágában nincs elszáradni.
12/12 anonim válasza:
Több ismerősöm is duggatott már kínai fokhagymát, és meg voltak vele elégedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!