Kezdőoldal » Otthon » Kert » Mennyire lehet kordában...

Mennyire lehet kordában tartani a borostyánt?

Figyelt kérdés
Van egy régies "félelmetes" oszlop a kertemben amin pl kancsókat tartok meg van rajta pár cserepes virág. Arra gondoltam, futtatok rá borostyánt, mert az még hangulatosabbá tenné. (többen montdák már az oszlopra, hogy félelmetes,ezért mondtam én is azt) Csak félek, hogy az ott elszaporodna a kerben, annak meg nem örülnék. Ha egy tövet hozok be és azt hagyom felfutni, akkor az nem fog elszaporodni?
2015. máj. 7. 22:31
 1/1 anonim ***** válasza:
De el fog szaporodni, ha nem foglalkozol vele. Azért nem egy kiirthatatlan dolog, csak oda kell rá figyelni. Nehezen indul be úgy igazán, de utána rettentően futkos, megy el a földön, legyökeresedik, a magok szétszóródnak a kertben és kelnek, szóval évente 1-2 alkalommal rá kell szánni az időt is irtani.
2015. máj. 9. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!