Kezdőoldal » Otthon » Kert » 3 hete ültettem egy kajszi...

3 hete ültettem egy kajszi husángot, de még mindig nem rügyezik. Valami baja lehet?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 19. 17:32
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi,azt gondolod minden máról holnapra megy.

Közel 3 hónapot vártam rá,mire életjeleket adott.

A földnek a gyökérzethez kell tapadni ahhoz rendesen ,hogy szívni tudjon nedvességet .

2015. ápr. 19. 18:39
 2/3 anonim ***** válasza:

Az én fáimnak már rendes levelei vannak. Ha a tiéd nem rügyezik, akkor én nem tennék fel rá fogadáson egy szál macskabajuszt, hogy ebből lesz még valami.

Vágj le egy vesszőt, és nézd meg, hogy a háncs könnyen lejön-e, vagy rá van száradva. Egy rügy levételével is meg lehet nézni, hogy a rügy él-e, az alapja csillog-e pár másodpercig a levétel után.

Ha közel van a faiskola, ahol vetted, menj el, és nézd meg, hogy a maradék csemeték milyen állapotban vannak. Próbáld meg kicseréltetni. Jól visszametszve még megmarad a csemete.

2015. ápr. 19. 19:50
 3/3 anonim ***** válasza:

Talajfertőtlenítók kapott a gödör?

És tápanyag utánpótlást?

Rendesen beiszapolva ültetted?

Milyen gyakran kapott egy vödörnyi vizet a töve az ültetés után?

2015. ápr. 20. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!