Kezdőoldal » Otthon » Kert » Ti mit csináltok a levágott...

Ti mit csináltok a levágott fűvel, fűnyesedékkel?

Figyelt kérdés
2015. márc. 22. 12:34
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
FKF-es zsákba teszem és elviszik egy héten egyszer. Nem ingyenes, de jobbat nem tudok, mivel csak fű van a kertben (+bokrok, virágok), komposztálni nem érdemes mert azzal se tudnék mit kezdeni.
2015. márc. 22. 12:50
 2/10 A kérdező kommentje:
Mennyit fizetsz érte? Ki viszi el?
2015. márc. 22. 12:54
 3/10 anonim ***** válasza:
43%

Kül,vagy belterületen ? Belterületen megy a bio kukába.

Külterületen meg elégetem,mert akkora mennyiség van ,hogy ezzel más nem lehet kezdeni.Majd ha VIKTOR vesz nekem aprító gépet,komposztálni fogom .

2015. márc. 22. 13:03
 4/10 anonim válasza:
100%
Utolsó! A levágott füvet nem kell aprítani, azt simán lehet komposztálni!
2015. márc. 22. 13:09
 5/10 Csabesz80 ***** válasza:
71%

Ahogy berczes73 is írja, simán lehet azt komposztálni. Gyorsan összeesik remekül felhasználható később.

Még hogy aprítógép fűhöz... netán villa pudinghoz? Leülhetsz, elégtelen.

2015. márc. 22. 13:35
 6/10 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat, mentek a zöld pacsik!

a komposztálást tartom én is a legjobb megoldásnak

2015. márc. 22. 19:08
 7/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok, nem tudom pontosan (és nem is sikerül megtalálnom most sehol, pedig szezon van), 100 Ft körül van, létezik 60 és 100 literes. Itt nálunk a XV. kerületben ki kell rakni a ház elé, és minden pénteken jön az FKF autó és elviszi.

A pénteknek nem örülök, ha hétvégén tudok füvet vágni, szóval sajnos pár napot fülled a zsákban, de ez van, legalább elviszik.

2015. márc. 23. 18:23
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Hohó, ha van kerted ki ne dobd a füvet!

1. más anyagokkal keverve szuper komposztalapanyag

2. mulcsnak (talajtakarásra) is frankó, ha a növények közötti részt kiszárított fűvel betakarod, nem kell annyit locsolni, ráadásul így trágyázod is a földedet

3. óriási krumplikat lehet alatta termeszteni úgy, hogy nem kell sem locsolni, sem töltögetni, sem kapálni!

2015. márc. 23. 19:24
 9/10 anonim ***** válasza:
Bizony e országban már hogy ne haljanak éhen sokan főzelék gyanánt "használják" !!
2015. márc. 26. 16:48
 10/10 anonim ***** válasza:
Ennyi hülyét... Ne csinálj semmit! Ne gyűjtsd össze, szóródjon szét! Táptalaj lesz belőle. De hogy még valaki elégeti...
2022. okt. 3. 07:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!