Ti mit csináltok a levágott fűvel, fűnyesedékkel?
Kül,vagy belterületen ? Belterületen megy a bio kukába.
Külterületen meg elégetem,mert akkora mennyiség van ,hogy ezzel más nem lehet kezdeni.Majd ha VIKTOR vesz nekem aprító gépet,komposztálni fogom .
Ahogy berczes73 is írja, simán lehet azt komposztálni. Gyorsan összeesik remekül felhasználható később.
Még hogy aprítógép fűhöz... netán villa pudinghoz? Leülhetsz, elégtelen.
köszi a válaszokat, mentek a zöld pacsik!
a komposztálást tartom én is a legjobb megoldásnak
Első vagyok, nem tudom pontosan (és nem is sikerül megtalálnom most sehol, pedig szezon van), 100 Ft körül van, létezik 60 és 100 literes. Itt nálunk a XV. kerületben ki kell rakni a ház elé, és minden pénteken jön az FKF autó és elviszi.
A pénteknek nem örülök, ha hétvégén tudok füvet vágni, szóval sajnos pár napot fülled a zsákban, de ez van, legalább elviszik.
Hohó, ha van kerted ki ne dobd a füvet!
1. más anyagokkal keverve szuper komposztalapanyag
2. mulcsnak (talajtakarásra) is frankó, ha a növények közötti részt kiszárított fűvel betakarod, nem kell annyit locsolni, ráadásul így trágyázod is a földedet
3. óriási krumplikat lehet alatta termeszteni úgy, hogy nem kell sem locsolni, sem töltögetni, sem kapálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!