Kezdőoldal » Otthon » Kert » Mennyi időt vesz igénybe napi...

Mennyi időt vesz igénybe napi szinten?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy kis konyhakertet. Nem sok mindent és kezdésnek nem is sokat.Fejteni való babot, zöldbabot, padlizsánt, cukkinit, tököt, kukoricát, paradicsomot, kelbimbót. Csak mivel sokszor elfoglalt vagyok nem tudom hogy mennyi időt kell majd napi szinten ráfordítani...

2015. márc. 17. 13:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A 3 vagyok. Lepontoztak. Nem vitatkozom én kirpóbáltam, nem csak dumálok. Kezembe került egy könyv, elolvastam, agyaltam, majd gyakorlatba megvalósítottam, tehát működik.

Nem a kedved akartam elvenni, inkább ellenkezőleg. A ráfordított munkaerő és idő nem mindegy. Eszközök vagy vannak vagy nincs. Esetleg fejlesztesz, vagy nem. Nem akarok azokra válaszolni ami miatt esetleg mások megbántódnak, én még csak 40-45 éve csinálom.

Egy szó mint száz: ha küldesz egy egyszerhasználatos címet, privire elküldöm a könyvet, Te is kipróbálhatod.

2015. márc. 29. 12:20
 12/12 anonim ***** válasza:

Lepontoztak?? Nem máshová akartad ezt írni? Itt a 3. válasznál nincs pontozás.

Különben én is zöldet nyomtam rá.

2015. márc. 29. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!