Kezdőoldal » Otthon » Kert » Mikor ültetem az alábbiakat,...

Mikor ültetem az alábbiakat, és hova?

Figyelt kérdés

Hajnalka piros

Hajnalka égszinkék

Petrezselyem

Csemegeuborka

Sárgarépa

Mályvarózsa

Cseresznyepaprika

Ültethetem kis pohárkákba?

Mikor ültessem el kertbe?

#idő #jön #ültethetem
2015. márc. 15. 20:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Petrezselyem, sárgarépa már régóta vethető szabadföldbe is. Hajnalka áprilisban szabadföldbe. Uborka és paprika palántázáshoz pohárkába vethető, de a kiültetés csak inkább a májusi fagyok után. Mályvarózsa vethető.
2015. márc. 15. 21:39
 2/5 A kérdező kommentje:

Ezeket amiket holnap elültethetek kertbe nem fognak megfagyni?

Mindent elültethetnék cserépbe meg pohárba és amikor kinő akkor ültetném ki az úgy is jó lenne?

2015. márc. 15. 21:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Sem a petrezselyem, sem a sárgarépa nem fognak elfagyni. Porhanyós, jól előkészített talajba vesd nagyon sekélyen, a talaj kötöttségétől függően kb 2 cm mélyre. Pohárba nem vetheted!

A paprikát és uborkát lehet pohárkába, a paprikamagokat már most vesd el. A kertbe a májusi fagyok elmúltával ültetheted ki ehhez majd figyelned kell az időjárásjelentést akkor. A legkisebb talajmenti fagyokat sem viselik el, úgyhogy körültekintően kell csinálni.

A virágokhoz sajnos nem értek.

2015. márc. 15. 21:59
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi
2015. márc. 15. 22:26
 5/5 dkattila válasza:

Vetési naptár - Zöldségfélék

[link]

[link]

Ezeket tudod használni.

2015. márc. 16. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!