Az orchideámnak bevágódott az egyik levele. Ugye nem fog elpusztulni?
Figyelt kérdés
Elég erőtlen volt az utóbbi időben az orchideám, de pont a tegnapi napon ültettem át. Ma délben voltam már itthon ránéztem az egyik levele nagyon szépen felpezsdült, viszont a másiknak elkezdett barnulni a vége. No már most estére, mire hazaértem az fogadott, h. amelyiknek barna a vége az a zöld egészséges részénél meg van törve. Ugye nem fog elpusztulni?? :'( Mit tehetnék, hogy megmentsem? Válaszokat előre is köszönöm!2015. márc. 9. 21:13
1/2 esoos válasza:
túléli, a barna rész el fog száradni, de a levél többi része megmarad
2/2 anonim válasza:
Én azt ajánlanám, hogy vegyél neki Amistart, és abban áztasd. Ezek elég hamar fertőződnek, kapnak vírust ilyenkor, különösen átültetéskor. Nagyon gyönge szer, én évente 2X leáztatom az összeset benne, és védve vannak a vírusoktól, baktériumoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!