Ha elültetem a citrom magját, akkor tényleg nevelhetek belőle olyan citromfát ami terem?
Mennyi???? 15-20 év?????? Áááá..... Annyit nem várok :)
Úgyis meg akartam tanulni oltani, lassan itt az ideje :)
hát lehet gyakorolni de bemész a metróba és 7000 ért olyat tudcc venni hogy van is rajta már vagy 2-8 darab és hozza a többi virágot látszik rajta.
Fater vagy 4-5 hete vehette és azóta fejlődött is ki rajta új nem csak az ért be amivel elhozták.
már amúgy vagy legalább 20 bokorral próbálkozott oltani de valahogy egyikse akar teremni, pedig nem kezdő mert mást is oltogatott és az bejött alma,körte, szilva,barack
biztos van valami fortélya hogy sikerüljön de nem jött rá
Saját magoncára szokták oltani, vagy vadcitromra (Poncirus trifoliata). De saját magoncra jobb szerintem.
2 év alatt megnő ceruzavastagságúra a magonc, akkor lehet nekifogni. Általában szemezni szokták, de oltani is lehet persze, még vékonyabb korban is.
Azt tudom, hogy lehet venni, de az nem ugyanaz :)
Az jutott eszembe, hogyha szerzek hajtást már termő citromfáról, gyökereztetem, akkor az teremhet?
Senki nem tudja mire kellene oltani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!