Kezdőoldal » Otthon » Kert » Fűnyíró miért nem indul hidegen?

963kto kérdése:

Fűnyíró miért nem indul hidegen?

Figyelt kérdés
Mi lehet az oka annak, hogy az MTD de honda motoros fűnyíróm hidegen nem indul?Légszűrő új,gyertya új, szervíz karburátort megnézte?Kéz széttár- ez van, rángassuk kis szünetekkel. Melegen pöcre indul.
2015. febr. 10. 17:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Szivatót ráhúzod akkor sem?
2015. febr. 10. 18:05
 2/7 anonim ***** válasza:
7%
Mer józan ésszel az ember hidegben nem vág füvet! Meg kell várni a nyarat!
2015. febr. 10. 18:27
 3/7 anonim ***** válasza:

kétütemű ?? akkor főtengely szimering

vagy falsot szív valahol karbi alatt vagy ki tudja látam már eztis aztis ez mindketttre igaz lehet.

ha meg négyütemű akkor meg ha szivatóra sem indul de már melegen megy akkor nézd meg a szelephézegot (20fokon) de am valószínű hogy mikor majd vágni kell ténylegesen a füvet melegebb lesz és indulni fog. 0 meg minusz fokba egy ilyen szerkezettől ne várd hogy pöccre fog indulni.

2015. febr. 10. 18:51
 4/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Négy ütemű , honda a gép, és nemcsak most télen nem indul, nyáron sem hidegen. Szelephézagot megnézettetem. Fals levegőt nem szív, az biztos. Gondoltam még arra, hogy esetleg már a kompresszió lehet kevés?
2015. febr. 11. 09:55
 5/7 anonim ***** válasza:

hát attól még mennie kéne. De erre könnyű rájönni hogy kevés-e a kompresszió mert megnézed hogy mennyi olajat eszik és ha sokat akkor már kevés mivel fektetett motorosokra csinálják ezeket hát amint megkopik a henger meg a dugó és a gyűrű rögtön zabálja az olajat ha nem akkor viszont semmi baj a kompresszióddal.

Ez nem diesel hogy a kompresszión múljon a működése itt a szikra jön ha kell ha nem és ha megkapja az anyagot annak mennie kéne

Hát akkor passz ha minden meg van nézve meg új.

Hát esetleg még érdemes megnézni a kipufogót hogy nincs e tele korommal ilyennel is találkoztam már meg ritka esetek egyike hogy nincs a helyén a gyújtás ami miatt nem indulhat hidegen, ilyennel még nem találkoztam de hallottam hogy nem állitható a gyújtás mmégsincs a helyén mert a főtengely elcsavarodott néhány fokot és ez már lehet oka.

De a benzines dolgokat nem szeretem sok benne az elektronika inkább diesel ha az nem megy szinte rögtön meglehet találni a baját

(autótechnikus a végzettségem) De így látatlanba nem tudok többet, még tippelni se :)hát sok szerencsét hozzá majd ha megvan a baja azért írmár majd le köszi

2015. febr. 11. 15:04
 6/7 anonim ***** válasza:

Én is szerelőt hívtam a garanciális Honda kapámhoz, mert tavasszal izomlázasig rángattam de nem indult.

A szervízes egy kis 40 kilós srác volt, aki kitolta a napra, és tartott egy 5 perces kiselőadást a Honda csodálatosságáról, majd mire unni kezdtem volna befejezte, és egyetlen mozdulattal berántotta.

Azt hittem elsüllyedek szégyenembe, és egyben meg is üt a guta mérgembe.

Mondta a srác, hogy ki kell tenni a tűző napra egy negyed órára (hogy a karburátor jól felmelegedjen), és csak azután szabad új benzinnel feltölteni és a piros szívató gombot háromszor megnyomva berántani.

Ez egy ilyen típus...

2015. febr. 11. 15:46
 7/7 anonim ***** válasza:

A szívató a valóságban is szívat, nincs vele gond, rossz beállítás vagy valami?

A kompressziót bármelyik szervizben meg tudják nézni, mindenhol van hozzá ilyen gyertya helyére becsavarható mérőszerkezet.

2015. febr. 11. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!