Kezdőoldal » Otthon » Kert » Birok-e egy 50-es kutat fúrni...

Birok-e egy 50-es kutat fúrni pisztolyfúróval ami 1050w-os,80m mélyre? Vagy esetleg még mélyebbet is?

Figyelt kérdés
2015. febr. 9. 00:50
 1/8 anonim ***** válasza:
36%
Ezt a kérdést ugye te sem gondoltad komolyan ....
2015. febr. 9. 02:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Bírsz. Miért ne?
2015. febr. 9. 05:39
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha a fúrószerkezet ennek megfelel igen. Abban az esetben, ha belátható időn belül végezni szeretnél, esetleg érdemes lehet ilyen mélységnél jelentősen nagyobb teljesítményt használni. Nagy mélységek (80 m szerintem ebből a szempontból az) esetén indokolt a több kW teljesítmény
2015. febr. 9. 14:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha van 80 m hosszú fúrószárad, akkor igen.
2015. febr. 10. 13:03
 5/8 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a kérdező ilyen slagos módszerre gondol, mikor a fordulatot fúrógéppel adják, a fellazított anyagot meg a slagon lenyomott víz tolja fel.

Ez addig jó, ameddig nincs kő.

2015. febr. 11. 19:19
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen elnézést,hogy a kérdésembe nem írtam bele,hogy hidroszeres vízöblítéses kútfúrásra gondoltam,bocsánat,én vagyok a hibás!
2015. febr. 11. 22:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Ötvenes kutat nem fúrnak nyolcvan méter mélyre, maximum nyolcra.
2015. febr. 14. 13:03
 8/8 anonim válasza:
Az előbbi hozzá szóláshoz nekm 50-es csővel furtak 65m-es kutat.Egyébbként lehet ekkora teljesítményű fúróval furni 80m-es kutat csak kell hozzá egy speciális furó szerkezet és persze csak víz öblítéses modszerrel.
2015. febr. 15. 08:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!